Velkommen til min blogg!

Først og fremst vil jeg starte med å ønske alle lesere velkommen til min blogg. Om du har lest “om bloggen” så har du nok allerede fått et godt inntrykk av hva jeg kommer til å skrive om her. Jeg er en ivrig idrettsutøver og sikter meg inn på en god plassering i Tour de Romsdal, og her vil jeg skriv mye om den treningen jeg gjør. Men som sagt så er det også veldig mye annet som skjer i livet mitt også, så det kommer nok ikke bare til å bli trening det går i. Jeg og min kjæreste har en ny bolig vi driver å pusser opp, og her skal alt fra bad til kjøkken og stue rives og bygges opp igjen. Vi har nok et ganske så langt tidsperspektiv på når huset står helt ferdig, så vi smører oss med tålmodighet.

Av den regelmessige treningen jeg gjør, så er det knyttet opp mot å kutte ned på tiden min i de ulike delene av Tour de Romsdal. Hele touren består av forskjellige deler med både motbakkeløp og sykling. Så det gjelder å trene variert og målrettet. Den sterkeste delen min er nok syklingen, det har jeg drevet med siden jeg var veldig liten. Mens der jeg fortsatt har en del å hente er på motbakkeløpet. Men jeg har sakte men sikkert framgang, og det er enda lenge igjen til touren startet, så jeg har fortsatt god tid på meg for å få alt skikkelig på plass. Men alt dette vil du selvsagt få lese mer om seinere!

Så kort fortalt, velkommen til min blogg!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.