Uventede utgifter er aldri velkommen

I forrige uke bestemte jeg og Hilde oss for å ta en kjøretur opp i fjellene og sykle litt rundt for å bare nyte den vakre naturen vi har her i Norge. Vi gjorde noen stopp underveis hvor vi tok en kopp kaffe sammen og noen kortere turer, men så skjedde det der som ingen ønsker å møte. Steinsprut!

Det var i hvert fall en lett reparasjon
Steinsprutet opprettet en stor sprekke i boksen på bilen slik at vi ikke tør å kjøre videre opp i fjellet uten å innse at vi måtte snu og ta oss ned til landsbyen for å finne hjelp med reparasjon. Vi endte opp på Ryds som ga oss en god, god service og alt gikk mye glattere og lettere enn jeg hadde trodd. Vi har også en god forsikring, slik at det ikke var veldig dyrt, selv om du aldri velkomnere slike utgifter, selvfølgelig.

Bilen ble liggende igjen, og vi tok i stedet en lang tur i landsbyen og så hjem igjen. Selv om det aldri er gøy med skader på bilen så er jeg glad og takknemlig for at “det er bare en sprekk” i boksen og ikke noe verre enn det. Vi er levende og mår godt, og bilen vil være god og fin igjen.
Pause fra trening denne uke
Jeg har en kald som gjør at jeg bestemt meg for å ta det med ro på trening denne uken. Selv om jeg ikke er super syk så er det viktig å ikke overanstrenga kroppen, fordi det kan bare føre til noe verre. Jeg får nok trening gjennom jobben, og det kan rett og slett være nok denne uken. Så hvis du ikke ser meg på treningsstudio, trenger du ikke være bekymret. Jeg vil være tilbake neste uke igjen 🙂
Renoverings planlegging er i gang for vinteren
Vi har begynt å se hva det er på tide å gjøre hjemme før jul og vinter, men vi er ikke enstemmig om prioriteringer ennå. Det er noen ting som må kjøpes, og noen håndarbeid som må tas opp – men akkurat nå har vi en pause selv fra det. Vi har renovert nesten hele året, og følte at vi fortjente en stund uten det i tankene 🙂

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.