Trondheim og Asenfjord var fantastisk

Treningsturen i juli var fantastisk, og jeg følte at jeg endelig er tilbake i min gamle fysisk form igjen. Det var ingen følelser fra skaden som jeg trakk på meg i fjor. Trondheim leverte vakkert vær hele uken og det var et utrolig selskap som jeg var på reise med. Snakk om at man virkelig treffet venner for livet!
Asenfjord – Norge paradis
Under turen så gikk vi forbi utrolig mange vakre steder, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker min Norge. Men den absolutt fineste stedet var Asenfjord som vi syklet forbi. Jeg var så forelsket i dette stedet sånn at jeg dro tilbake dit med bilen etter at vi var ferdig med sykkelturen, og slo leir der selv en natt. Jeg satt der på kvelden, og så ut over vannet og tenkte “jeg må slå meg ned her noen gang i livet.
Her er et bilde jeg tok den dagen da jeg var der. Er du ikke enig i at det er helt utrolig vakker?

asenfjord
Hjemme fikser vi kjøkkenet
I tillegg til turen har jeg brukt mye av fritiden hjemme. Dagene har brakt mange morgener turer, noen utvendig maling av fasaden, og mye arbeid i hagen. Nå har vi i stedet skiftet fokus innover og arbeider for å gjøre det pent i kjøkkenet.
For noen dager siden bestilte jeg hjem et nytt spisebord fra nettet som jeg hadde sett på ganske lenge. Det finns på trademax.no hvis du er interessert i å se. Noen nye stoler trenger vi imidlertid ikke, uten ideen var at vi bare skulle være i stand til og male stolene vi har nå. Det er trendy å renovere gamle møbler nå, ikke sant?
Muligens kan det være at vi trenger å renover hele kjøkkenet, men akkurat nå lar vi det være som det er. Det er ingenting galt med det kjøkken vi har nå, men jeg mistenker at de kan ha levd i mange år, og at det kan være dårlig tre på innsiden som begynner å gi opp. Jeg skal ta meg tid til å se på det en dag, men den dagen er ikke nå. En ting om gangen som de sier!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.