Tanker om barn og fremtiden

Hilde og jeg har ikke noen barn i dag, og det er et bevisst valg vi har gjort. Vi valgte å fokusere på noen andre prosjekter og våre egne interesser noen år først, og det har fungert bra, syns vi. Men det kommer dager når du tenker på hvordan livet hadde sett ut hvis vi hadde bestemt oss for å ha en baby for et par år siden i stedet.

Morsomt å dekorere et barnerom
Vi er interessert i interiørdesign både jeg og Hilde, så naturligvis har vi snakket mye om hvordan du kan dekorere et barnerom den dagen vi blir foreldre. Vi tenker likt i de fleste meninger, men så er det noen detaljer som vi ikke er helt enig i ennå – men det er nok sånn for de fleste par tror jeg!

I går var vi ute på internett og så etter barnemøbler og hva det var for utbud på markedet i dagens situasjon. Hilde syns vi skal kjøpe brukte møbler, men jeg mener på at det finnes butikker som www.chilli.no hvor du kan kjøpe alle møblene nye, for omtrent samme pris som andre selger i andre hånd. Og hvis jeg får velge så vill jeg heller ha ubrukte møbler for mine barn. Du vet aldri hva for bakterier og smuss som kan følge med hvis du kjøpe brukt.

Mal en vegg med egne motiver
Vi har tenkt å male en vegg i det fremtida barnerommet med ulike figurer fra eksempelvis Disney. Det bør ikke være for vanskelig å få tak i maler du kan bruke og male på, ikke sant? Det blir vanskelig å velge hvilke figurer du ønsker å male selvfølgelig, så du må kanskje vente til barnet er to år gammel først – slik at du vet hvilke figurer du skal velge.

Jeg og Hilde søkte litt på nettet for noen instruksjon eller video som kan vise hvordan andre har gjort når de har malt motiver på veggene, men det var vanskelig å finne. Men jeg oppdaget at det var utrolig mange flott video om hvordan å male en vegg overall. Vi kan disse grunnleggende prinsippene, men det kan være nyttig for andre å vite at dette eksisterer.

Her er et eksempel som jeg syntes var bra. Grunnleggende og pedagogisk forklart!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.