Om bloggen

I denne bloggen kan du følge hva som skjer i hverdagslivet mitt, og spesielt min trening opp imot Tour de Romsdal. For de som ikke kjenner konkurransen består den av fire ulike løp. Det er et motbakkeløp som er kalt Nesaksla Opp, en sykkeldel i terreng som heter Molde Challenger, og så er det Midsun triatlhon og Frænarittet. Det var tidligere fire individuelle løp som nå er samlet sammen til Tour de Romsdal.

Jeg er selv vokst opp i Romsdal og har alltid vært veldig opptatt av forskjellige former for fysisk aktivitet, og har deltatt i flere av de individuelle løpene før de samlet seg sammen. Men jeg har nok dessverre aldri nådd opp blant de beste, og det har alltid vært litt irriterende, da jeg føler jeg burde ha kapasitet til det. Så nå i sammenheng med å starte denne bloggen her har jeg begynt en mer metodisk opptrening til touren, og håper dermed å kunne være med å kjempe i teten. Så mye av det jeg kommer til å skrive om her vil handle om treningen jeg gjør fram mot Tour de Romsdal.

Jeg er også alltid ute etter å forbedre tingene jeg gjør, så har du tips og innspill til ting jeg burde gjøre, håper jeg at du legger igjen en kommentar. Det gjør også jeg vil være mer motivert for å opprettholde bloggen om jeg vet at det er faste lesere.

På tross av at treningen tar opp veldig mye av tiden min, og det er det jeg kommer til å skrive mest om, så vil jeg også komme innpå mer dagligdagse ting. Jeg har en flott kjæreste jeg tilbringer mye tid med, og vi har akkurat kjøpt oss hus sammen. Her driver vi med litt oppussing, så du skal absolutt ikke se bort ifra at det vil komme en post eller to om det temaet også.

Har du noe du lurer på så bare ta kontakt!