Nytt motiverende klipp

Det var god respons på den tidligere YouTube videon jeg la opp, så jeg tenke derfor det kunne være gøy å legge ut en til. Denne gangen har jeg valgt en video som viser en av mine drømmeløp i utlandet. Nemlig Hawaii Ironman Triathlon. Jeg tror at alle som driver med en form for utholdenhetsidrett har vært inne på tanken om å dra til Hawaii, hvor en av de mest klassiske årlige Ironman konkurransene går. Ikke bare er Hawaii et virkelig spektakulært sted med flotte stender, vulkaner og natur, men Ironman konkurransen er at høydepunktene på øyen også. Så på tross av at Tour de Romsdal trekker noe turister, så kan det nok ikke helt sammenlignes med et Ironman løp i USA.

Her kan du se litt fra løpet som gikk i 2011:

På veil til trening
Når jeg ser slike videoer får jeg lyst å ta på meg joggeskoene og komme meg ut på trening med en gang. Så det er jeg faktisk på vei til nå også etter jeg har skrevet denne posten ferdig. I dag er det langkjøring på sykkel som gjelder, og det kommer nok til å bli en tre til firetimers tur. Jeg prøver på slike langkjøringer å holde meg ca 15 % under makspuls, og fokuserer på å holde et godt og jevnt tempo gjennom hele turen. Det er en av hemmelighetene til å fullføre et langt løp, å kunne disponere kreftene siden skikkelig. Det krever en god del rutine før man får følelsen med det, men å bruke en pulsklokke kan gjør det litt enklere.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.