Nye dører på plass

ytterdorDet har vært mye bra trening i det siste, og det begynner å merkes av våren har kommet. Det å jogge ute nå er blitt mye letter når en ikke trenger å vade gjennom snø og slaps! Så nå når ting har begynt å spire og gro er det ikke noe å si på utendørstrening akkurat.

Men det er ikke bare på treningsfronten det har vært aktivitet. Vi har også skiftet ut flere ytterdører på huset vårt. Vi bestilte alt fra Bygghjemme som hadde et flott utvalg. Det var absolutt på tide at de ble skiftet ut, og egentlig burde vi nok har gjort det i løpet av vinteren. De var nemlig veldig gammle og nedslitt, så kald luft trakk lett gjennom og gjorde nok den verste vinteren noe kaldere innendørs enn den strengt tatt hadde trengt å være. Men vi har pusset opp mye annet, og pengene strakk ikke helt til. Nå er det i hvert fall gjort og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nesten litt spesielt i grunn hvor mye et utseende av et hus kan forandre bare med noen nye ytterdører.

Kanskje enda mer oppussing?
Jeg tenker stadig over nye ting som kan gjøres med huset, og så snart jeg er ferdig med en ting har jeg en tendens til å begynne på noe nytt. Det er vel bare sånn jeg er som person. Jeg føler at jeg alltid må ha noe å henge fingrene i, ellers blir jeg lett rastløs.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.