Middagsselskap

Her forrige helg arrangerte jeg og Hilde middagsselskap hjemme hos oss. Det var på en søndag, så det var også på den dagen jeg har både trenings og jobbfri. Så det passet utmerket med andre ord. Vi hadde invitert en stor gruppe av vennene våre, og det ble en meget fin kveld.

Sunn mat er god mat!
Jeg trener som sagt veldig mye, så derfor prøver jeg også å spise sunn og god mat. Men det betyr absolutt ikke at maten trenger å være noe dårlig! Vi lagde nemlig en helt herlig tre retters middag. Vi startet med hjemmelagde hvitløksbrød før vi hadde en helstekt kylling marinert i øl og masse ulike urter. Om du stoppet litt opp når du hørte hva marinaden var laget av, er du nok ikke den første som har hatt en slik reaksjon. Det hadde nemlig jeg også den første gangen jeg hørte om oppskriften. Kylling i øl? Er ikke akkurat den kombinasjonen man først tenker på. Men det er faktisk en utrolig god kombinasjon. All alkoholen forsvinner når kyllingen stekes i ovnen, og du sitter kun igjen med en herlig duft og smak.

Til dessert hadde vi min favoritt, sjokoladekake. Men i stedet for sukker brukte vi faktisk stevia, en naturlig søt plante og sukkererstatning. I tillegg lag hadde vi også noen spiseskjeer med proteinpulver i deigen. Igjen så høres det kanskje ut som en spesiell kombinasjon, men det funker helt utmerket og er veldig mye sunnere enn alternativet med sukker. Så jeg kan absolutt anbefale dere å eksperimentere med litt uvanlige ingredienser. Er det nok forespørsler etter oppskriften så skal jeg også vurdere å gi fra meg hemmelighetene mine!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.