En av mine favoritter

I denne posten tenkte jeg å gjøre noe litt annerledes, og det er å dele med dere et av mine favorittklipp fra YouTube. Det er av langdistanseløperen Sebastien Chaigneu. Han er en helt fantastisk idrettsutøver, og en av de jeg ser mest opp til. Han har en helt utrolig utholdenhet og det virker som om han kan løpe 200 km før frokost uten at det koster han noe særlig. Et veldig fint innblikk i hans liv finner du i denne lille dokumentaren jeg linker til. Det er en flott kombinasjon av en herlig utøver sammen med fantastisk natur og god filming. Det er ingen dårlig kombinasjon det med andre ord! Her er klippet:

God motivasjon
Når jeg føler meg litt sliten eller tenker at jeg ikke orker enda en ny treningsøkt, pleier jeg å se på forskjellige YouTube videoer som motivasjon. En av de jeg ser oftest på er den jeg linket til. De fleste bruker nok veldig mye tid på å se videoer på internett i løpet av en uke. Men jeg tror mange faktisk kunne fått mer nytte ut av det om de valgte å se litt mer inspirerende videoer. Det er i hvert fall et godt verktøy for meg for å opprettholde ønsket om å vinne Tour de Romsdal. Jeg er også alltid ute etter nye fine videoer, så jeg ville blitt veldig glad om du som leser har noen favorittvideoer du tror jeg kunne likt, om du sender til over til meg. Kanskje kan en ny bloggpost i framtiden være en slags kåring av de beste innsendte videoene?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.